beyaz pirinç un için ürünler (3)

Yerel Mısır Nişastası

Yerel Mısır Nişastası

Mısır nişastası, tatlılar, şekerlemeler, fast food, sosisler, marineler, soslar, glazürler, kuru çorbalar, sos karışımları ve hazır yemeklerin üretiminde yaygın olarak kullanılmaktadır. Ayrıca, mısır nişastası kağıt, tekstil, karton ve yapıştırıcı endüstrilerinde de uygulanmaktadır. Farmasötik ve tıbbi kullanımlarda, mısır nişastası örneğin cerrahi eldivenler için kayganlaştırıcı olarak kullanılmaktadır. Kozmetik kullanımda, ürün bebek ürünlerinde talk yerine geçebilir. Diğer kullanımlar arasında, büyükbaş hayvanlar, kümes hayvanları ve balık yemleri için hayvan beslenmesi segmenti bulunmaktadır.
Yerel mısır nişastası

Yerel mısır nişastası

Mısır nişastası üretimi, mısır hammaddesinin kalıntılardan ve yabancı maddelerden temizlenmesiyle başlar ve ardından su ile öğütülür. Daha sonra, gluten ve nişastanın ayrılması gerçekleştirilir ve nişasta süspansiyonu kurutularak toz haline getirilir. Nihai ürün, nötr bir tat ve kokuya sahip ince, beyaz ve gevşek bir tozdur. Avrupa mısırından elde edilen GDO'suz mısırdır. Mısır nişastası, şekerlemeler, şekerleme ürünleri, fast food, sosisler, marineler, soslar, glazürler, kuru çorbalar, sos ön karışımları ve hazır yemeklerin üretiminde yaygın olarak kullanılmaktadır. Ayrıca, mısır nişastası kağıt, tekstil, karton ve yapıştırıcı endüstrilerinde de uygulanmaktadır. İlaç ve tıbbi kullanımlarda, mısır nişastası, örneğin cerrahi eldivenler için bir kayganlaştırıcı olarak kullanılmaktadır. Kozmetik kullanımda, ürün bebek ürünlerinde talk yerine geçebilir. Diğer kullanımlar arasında, hayvan beslenmesi segmentinde sığır, kümes hayvanları ve balık yemi bulunmaktadır.
Sakaroz (Beyaz Şeker)

Sakaroz (Beyaz Şeker)

Sakaroz, beyaz şeker veya sofra şekeri olarak da bilinir, şeker pancarı veya şeker kamışından elde edilir. Basit karbonhidratlar arasında yer alan bir disakarittir. Ürün, topak veya parça içermeyen beyaz, homojen, granül kristaller şeklindedir ve şekerin karakteristik tatlı kokusuna ve tadına sahiptir. Sakaroz, kolayca suda çözünür ve hızla yeniden kristalleşebilir. Foodcom tarafından sunulan ürün, genetiği değiştirilmiş bitkilerden elde edilmemiştir.